fbpx
logo

Markerkant 10 106
1316 AL Almere stad

036 - 530 26 49
info@parelkeukens.nl

Blog

Hoe vind ik mijn droomkeuken?

Misschien heeft u al jaren gedroomd over een specifieke keuken? Of heeft u juist nog geen idee hoe uw droomkeuken er uit ziet? U kunt dan wel mogelijk inspiratie gebruiken. Wij adviseren u om bij het samenstellen van uw nieuwe keuken genoeg aandacht te besteden aan de werk- en opbergruimte. Kies een keuken met een voor uw doel efficiënte indeling.

Bent u graag in de keuken bezig? Bereidt u het liefst meerdere gerechten tegelijkertijd? Dan is een ruim keukenblad waarschijnlijk wel gewenst. Of heeft u een grote hoeveelheid keukenspullen die allemaal een eigen plek moet hebben? Dan is voldoende opbergruimte ook belangrijk. Een keuken met een kastenwand is dan zeker wel een optie. Een oven, combimagnetron en/of koelkast kan hier ook in verwerkt worden. Zo creëert u echt rust in uw keuken en blijft deze ook makkelijk te ordenen.

Wilt u tijdens het koken contact houden met uw gasten of gezin? Kies dan voor een keuken opstelling waarbij de spoelbak en kookplaat de woon- of eetkamer inkijken. Dit kan met bijvoorbeeld een keuken met kookeiland of een parallel opstelling. Tijdens het voorbereiden van een overheerlijke maaltijd en bij het afruimen van de tafel kunt u gezellig kletsen met de mensen in de woonkamer.