fbpx
logo

Markerkant 10 106
1316 AL Almere stad

036 - 530 26 49
info@parelkeukens.nl

Blog

Welke keukenopstelling past bij mijn droomkeuken?

Heeft u niet veel ruimte tot uw beschikking voor een keuken? Bij Parel Keukens vindt u ook genoeg keukens voor kleine ruimtes. Heeft u een kleine ruimte, maar wilt u wel veel werkruimte? Dan is een u-keuken een goede oplossing. Dit type opstelling heeft drie werkvlakken waar heel veel werkruimte geeft. In een open ruimte kan 1 van de werkvlakken als een bar gebruikt worden. Dit geeft de keuken een speels en gezellig effect.

Past een u-keuken niet uw woning? Dan is een rechte keuken een goede alternatief. Een rechte keuken past gemakkelijk in iedere woning, ongeacht de indeling. Door de gehele keuken tegen slechts een muur te plaatsen, houdt u voldoende ruimte in de rest van de kamer voor bijvoorbeeld uw eettafel. Een hoekkeuken is natuurlijk ook een optie bij de keukens van Parel Keukens. Is de ruimte wat aan de smalle kant en heeft u niet genoeg werkruimte met een rechte keuken? Dan is een hoekkeuken wellicht wel de beste optie voor uw droomkeuken.

Of heeft u juist veel ruimte over voor uw keuken, maar weet u niet hoe u deze ruimte gevuld krijgt? Of hoe u een gezellige sfeer creëert? Parel Keukens biedt u dan een oplossing: een kookeiland. Een kookeiland creëert namelijk sfeer en heeft meerdere gebruiksmogelijkheden. U kunt een kant als bar gebruiken en u kunt gemakkelijk met meerdere mensen tegelijk koken aan verschillende kanten van het eiland. Zo past een kookeiland midden in een u-keuken of hoekkeuken en kunt u het eiland ook als verlengstuk gebruiken van uw rechte keuken. Er zijn diverse mooie opstellingen mogelijk om uit te kiezen en eventueel te combineren om tot uw droomkeuken te komen.