fbpx
logo

Markerkant 10 106
1316 AL Almere stad

036 - 530 26 49
info@parelkeukens.nl

Keukenstijlen

De keukens van Parel Keukens zijn onder te verdelen in diverse keukenstijlen. Wij informeren u graag hierover.

Stijl 1: Het Verlangen naar Lichtheid

PURE EMOTION – De geraffineerde combinatie van transparantie, lichtheid en een vleugje Scandinavische flair, die overtuigt door de heldere vormgeving.

De behoefte aan een positieve sfeer, het vinden van geluk in kleine alledaagse dingen, wordt gekenmerkt door lichte kleuren, extravagante vormen en warme details van metaal.

Deze lichtheid schept een idyllisch woongevoel vol speciale momenten.

TRANSPARANT – LICHT – SCANDINAVISCH

MODERN – ELEGANT – LUXUEUS

Stijl 2: Het Verlangen naar het Bijzondere

FASCINATION – De behoefte aan individualiteit. Een combinatie van minimalisme en luxe die geenszins inhoudt dat u afziet van modern comfort.

De focus op het wezenlijke is de nieuwe luxe – “Less is more”.Heldere, decente oppervlakken in donkere kleurnuances bieden een bijzonder edele en elegante ambiance.In combinatie met messing, subtiele goudtonen en hoogwaardige materialen ontstaat een fascinerend statement.

Stijl 3: Het Verlanden naar Natuurlijkheid

GLOBAL SPIRIT – Het evenwicht tussen functionaliteit en natuurlijke esthetiek. De wens interieur en natuur te laten samensmelten is de nieuwe levensstijl.

De diversiteit van natuurlijke houtsoorten, decoraties van mos en kurk in een geraffineerde compositie met een krachtige materiaalmix van metaal en industriële stijl resulteert in extravagantie en individualisme.

NATUURLIJK – INDIVIDUEEL – BUITENGEWOON