Zakelijke Markt

Parel Keukens is een keukenleverancier die zich naast particuliere keukens ook heeft gespecialiseerd in het verzorgen van keukenprojecten voor de zakelijke markt. Binnen onze organisatie ligt er veel ervaring in de inrichting van project keukens voor klein- en grootschalige projecten, zoals:

  • Appartementencomplexen
  • Nieuwbouwprojecten
  • Verbouwingsprojecten
  • Projecten in de recreatiesector

Onze opdrachtgevers bestaan uit aannemers, projectontwikkelaars, makelaars en woningstichtingen, maar ook ZZP’ers die binnen hun klantenportefeuille zoeken naar een betrouwbare zakenpartner.

Zakelijke mogelijkheden Parel Keukens

Het assortiment van Parel Keukens bestaat uit een zeer ruim en gevarieerd aanbod van keukens, keukenkasten, werkbladen en inbouwapparatuur. Onze keukenmeubelen, voorzien van 5 jaar garantie, zijn van Duitse topkwaliteit en volledig voorgemonteerd, zodat snelle en foutloze montage is gegarandeerd. Parel Keukens levert op maat gemaakte inbouwkeukens die via een 3D computeranimatie, eventueel aangevuld met technische tekeningen en installatieschema’s, altijd vrijblijvend zijn aan te vragen via een offerte.

Vragen over projectkeukens?

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact onze opdrachtgevers te ontzorgen en komen dan ook graag met u in contact om mogelijkheden in samenwerking te bespreken. Voor verdere inlichtingen en/of vragen kunt u contact opnemen met ons via onze contactformulier of op telefoonnummer 036 – 530 26 49.